Ημερίδα: Περιβαλλοντικές προκλήσεις και χρηματοδοτικά εργαλεία της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του ΟΦΥΠΕΚΑ

Αγαπητά μέλη του Elevate Greece,

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε για την εκπαιδευτική Ημερίδα που θα λάβει χώρα στα πλαίσια του διαγωνισμού πράσινης καινοτομίας Greenathon-Beyond Green Technologies που είχε στόχο την ανάδειξη των τεχνολογικών περιβαλλοντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα μας για ένα καλύτερο αύριο για το περιβάλλον!

 

Οι φετινές συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία όχι μόνο σε αριθμό συμμετοχών αλλά και αναφορικά με την καινοτομία και το περιβαλλοντικό αντίκτυπο που τις διέπει.

 

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις επόμενες ενέργειες που έχουμε σχεδιάσει ως εκπαιδευτικά εργαλεία αλλά και τρόπους διασύνδεσης με τις Γενικές Διευθύνσεις της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων και του ΟΦΥΠΕΚΑ για το διαγωνισμό πράσινης καινοτομίας:

 

 1. Παρουσίαση των τεχνολογικών προκλήσεων και των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων από το ΕΣΠΑ 21-27 και το Ταμείο Ανάκαμψης:
  • Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ)
  • Γενική Διεύθυνση Περιβαλλοντική Πολιτικής
  • Γενική Διεύθυνση Υδάτων
  • Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος
  • Γενική Διεύθυνση Σώματος και Επιθεωρητών Ελεγκτών
 1. Τρόποι επίτευξης B2G συνεργειών και ανάλυση του Ν.4412/2017 για τις δημόσιες συμβάσεις

 

Η πρόσκληση απευθύνεται και εσάς, όσες εταιρείες του Elevate Greece δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα του περιβάλλοντος και της ενέργειας θεωρώντας πως η παρουσία σας μπορεί να προσφέρει περαιτέρω οφέλη στη πορεία σας.

 

Εξαιτίας των μέτρων προστασίας κατά του COVID-19, θα υπάρξει ανώτατο όριο προσέλευσης εντός της αίθουσας διεξαγωγής της Ημερίδας. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε αυτή τη φόρμα ενδιαφέροντος. Δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι πρώτοι που θα υποβάλλουν την  φόρμα συμμετοχής και θα ενημερωθούν σχετικά από τη διοργάνωση. Οι υπόλοιπες ομάδες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την Ημερίδα διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης. Κάθε ομάδα-εταιρεία μπορεί να παρευρεθεί στην αίθουσα από ένα άτομο και μόνο.

Για τη παρουσία σας την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, θα χρειαστεί η επίδειξη Πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά την είσοδο σας ή ισοδύναμα βεβαίωση rapid test ή self test τελευταίων 48 ωρών. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία εντός προγραμματισμένου χρόνου.

 

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα.

Date

Nov 04 2021
Expired!

Time

13:45 - 16:30

Calendar

November 2021
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Leave A Comment

Your email is safe with us.